Winnaar POP-UP wedstrijd!

Facebook

Op vrijdag 16 september kleurt shopping Gent Zuid helemaal groen, paars en roze want dan is de officiële opening van de eerste Aco&Cado pop-up shop een feit. Als winnaar van “WIN JE  POP-UP STORE 2022” krijgen de jonge student-ondernemers Stien Edlund en haar vriend Simon Eeraerts de kans om de komende 4 maanden hun allereerste Pop-up te openen. Een jaar geleden brachten ze hun eerste collectie uit die uitsluitend online verkrijgbaar was.

Avo&Cado is een kledingmerk voor iedereen. Kleurrijke unieke unisex streetwear met opvallende designs. “Ons doel met Avo&Cado is om deel te mogen zijn van jullie herrineringen”, zegt het sociale mediafnomeen Stien. “Als je onze kleding draagt tijdens die ene onvergetelijke BBQ met je vrienden, of bij je eerste kus, dat zou echt geweldig zijn”. Vandaar de slogan “WEAR YOUR MEMORIES WITH US”.

De opvallende kleuren en de unieke designs van de kleding vertalen zich zeker naar de presentatie van de winkel. “Dit is niet je gewone kledingwinkel waar je snel even langsgaat voor een nieuwe trui”, zegt singer-songwriter en BOBBY-gezicht Simon Lachend. De winkel is de perfecte plaats om super nice foto’s te shooten of zel je coolste TikTok op te nemen. De opvallende neon verlichting en de paqtel kleuren creëren een unieke sfeer. De quote “here is where your memories begin” staat daarom mooi afgebeeld tegen de muur om de ingang naar deze nieuwe wereld aan te duiden. Breng bij een bezoekje aan de winkel zeker een foto mee om jouw mooiste herinnering in je favoriete A1C collectiestuk, hij krijgt een eervolle plaats op de Avo&Cado memory wall. Of haast je voor de limited edition vande Pop-upcado, alleen verkrijgbaar in de shop.

Stien en Simon, die dit alles proberen combineren met hun studies communicatiewetenschappen aan de UGent en de vele andere projecten waar ze deel van uitmaken, zijn enorm dankbaar dat ze deze kans krijgen om hunideetje dat startte al een kleine grap over Stien haar verslaving aan advocado’s, uit te bouwen tot een groot project. Een project dat ook voldoende media aandacht zal krijgen, niet alleen op de socials van Stien en Simon, maar ook op VTMgo, want het jonge koppel zal in de aanloop van het nieuwe academiejaar, hun eerste jaar op kot én hun pop-up avontuur op de voet gevolgd worden door een productieteam dat hen in beeld zal brengen op het digitale kanaal van VTM. Stien en Simon ontvangen je met open armen vanaf 16 september in onze Shopping.

 

maandag :10:00 – 18:30
dinsdag :10:00 – 18:30
woensdag : 10:00 – 18:30
donderdag : 10:00 – 18:30
vrijdag : 10:00 – 18:30
zaterdag : 10:00 – 18:30
zondag : Gesloten
Gent Zuid
Woodrow Wilsonplein 4
Gent – 9000
+32 9 234 12 77
info@gentzuid.be